Particulieren

Voor particulieren verzorgen wij voornamelijk de aangiftes inkomstenbelasting en voorzien wij onze klanten van fiscaal advies. De toenemende wet- en regelgeving omtrent financiële zaken zorgt ervoor dat een goede voorlichting over uw fiscale situatie van groot belang is.

 

Bedrijven

Onze diensten voor bedrijven omvatten onder andere de aangiftes inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en het opstellen van jaarrekeningen. Daarnaast kunnen wij u ook bedrijfsondersteuning bieden.

 

ZZP’ers

De afgelopen jaren heeft een substantieel aantal werknemers besloten om voor zichzelf te beginnen als zelfstandige zonder personeel. Wij kunnen u helpen bij de opstart als ZZP’er en uw periodieke aangiftes.

 

Samenwerkingsverbanden

Om als klein kantoor concurrerend te kunnen ten opzichte van grotere kantoren werken wij samen met verschillende partijen. Wij kunnen terugvallen op de deskundige adviseurs en fiscalisten van de Fiscount Adviesgroep en salarisadministrateurs van De Salarisfabriek. Daarnaast hebben wij ondersteuning van Administratiebureau Kortelaan in Spanbroek en Administratiekantoor P.C. Laan in Schermerhorn voor het geval dat we u vanwege onvoorziene omstandigheden voor langere tijd niet van dienst kunnen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEDRIJFSPROFIEL  |   ONZE DIENSTEN  |   CONTACT

 

Hornweg 199

 

1432 GJ Aalsmeer

M:

06 48 97 65 80

E:

info@administratiekantoorlaan.nl